Activiteiten

Activiteiten


Kinesia organiseert een breed scala aan activiteiten. We zijn zeer actief binnen het studentenleven, met elk jaar top TD’s, cultuuractiviteiten, caféfeestjes … Ook op sportief vlak zijn we niet te onderschatten: elk jaar opnieuw moet menig studentenclub het onderspit delven in de Antwerp Student League.
Poster Kinerotic Blacklight Edition

TD’S – KLIMAXFEESTJES

Voor ieder wat wils, dat is wat we bij Kinesia proberen te doen. Ben je een liefhebber van de gezellige café-sfeer, meer fan van indrukwekkende TD’s of gewoon beide? Het Kinesia Feestteam zorgt voor de perfecte mix tussen beide!

Wij geven de garantie voor een studentenleven van formaat. Met knallers zoals onze Rood Wit Rood TD, TreesomeTD en KineroticTD overtreffen we al jouw stoutste dromen! Daarnaast zijn wij ook enorm te vinden voor de huiselijke sfeer van ons felbegeerde stamcafé, de Klimax. Hier vinden onze iets kleinere, maar enorm gezellige feesten plaats. Tijdens deze avonden slaan we jullie rond de oren met ongelooflijke drankacties, de beste muziek en vriendschap van het hoogste niveau!

Foto van bedrijfsbezoek aan Gymna

CULTUUR

Pintje drinken in het stamcafé hier en daar eens een td’ke meepikken of een klein cantuske doen.. herkenbaar? Voor de meeste onder jullie wel neem ik aan, maar er mist toch nog iets, namelijk cultuur. Dure woorden voor een studentenclub, leuk om de ouders gerust te stellen: ‘ het is voor de cultuur moeder’. Maar wat houdt het nu eigenlijk echt in?

Onze grootste sfeermaker is de bierbowling natuurlijk, want wat is er nu leuker dan bowlen en drinken te samen en de avond dan af te sluiten in onze geliefde Klimax? Er is ook het gymna bezoek, om onze massagetafels eens beter te gaan bekijken en dan een andere stad onveilig te maken en de andere kine studenten op te zoeken. Dit zijn nog maar 2 voorbeelden, maar nog veel meer leuke activiteiten staan op het programma om jullie onder te dompelen in het ‘vat’ van cultuur dat wij voor jullie hebben klaarstaan.

Ploegfoto veldvoetbal

SPORT

Allereerst kunnen we zeggen dat we met een tevreden gevoel terugkijken op het voorbije sport jaar van Kinesia. Als een van de meest vooruitstrevende studentclubs op sportvlak spelen wij elk jaar opnieuw mee voor de prijzen. Dat zal dit jaar niet anders zijn. Er zal hard gebikkeld moeten worden om opnieuw bekers te pakken.

Op het basketbal veld zijn wij reeds heer en meester. Zowel bij de mannen als bij de vrouwen walsen wij al enkele jaren op rij de tegenstanders plat en mogen we de beker mee naar huis nemen. Volleybal en zaalvoetbal behoren ook tot onze specialiteiten en worden telkens gespeeld in De Agora (aan de stadscampus van de UA). Toeschouwers zijn meer dan welkom om onze helden naar de overwinning te schreeuwen. Tevens hebben wij een ijzer sterk veldvoetbal team en zijn wij bezig aan onze weg naar de top, na vorig jaar de finale te hebben verloren na een bloedstollende wedstrijd, spelen wij dit jaar voor niets minder dan de titel.

Dus ben jij een klepper in 1 van deze disciplines en wil jij een legende worden binnen Kinesia meld je zeker aan bij Christophe Cardoen of Leen Vanwinnendael!


Over Kinesia


Kinesia is opgericht in 1954-1955. Tot 2013 was het de studentenclub voor ergotherapie en kinesitherapie in Antwerpen. Sinds 2013-2014 is Kinesia de studentenclub voor studenten kinesitherapie aan de Universiteit Antwerpen.

Kinesia Antwerpen


Contact info


Kinesia V.Z.W.
Universiteitsplein 1
2610, Wilrijk

Tel: 0474 37 23 31 (Praeses)
Mail: [email protected]
Ondernemingsnummer: 0666.918.253