KINESIA gaat dit jaar naar la Plagne Bellecôte

Sneeuwliefhebbers opgelet!
Kinesia is terug met de meest epische skireis van het jaar.
Met dit jaar nog meer sneeuwplezier, nog meer après ski en nog gekkere feesten dan wat jullie reeds van ons gewend zijn. Dit jaar trekken we naar het prachtige La Plagne Bellecôte. Voor wie tussen alle pret door even tijd nodig heeft om uit te rusten, hebben we ook goed nieuws. Onze gezellige en comfortabele accommodaties liggen op kruipafstand van zowel de pistes als de bars dus zo kan je overal snel geraken. Twijfel vooral niet te lang en ga mee met de beste club van ’t Stad en Yoonly de beste skireis van je leven tegemoet!

Een wel gekend gebied voor elke skiër en snowboarder waar zowel ervaren skiërs als beginners prima hun weg kunnen vinden. Ook qua nachtleven is dit een zeer hoog aangeschreven gebied. Après-ski bars en nachtclubs in overvloed zorgen ervoor dat je je geen moment gaat vervelen! En uiteraard verwennen we jullie een hele week lang met fantastische deals. Denk maar aan GRATIS vaten, GRATIS jägerbombs en nog veel meer! Speciaal voor jullie is de uitbreiding naar PARADISKI al in de prijs inbegrepen en zo is er toegang tot maar liefst 425(!)km aan pistes.

Voor wie tussen alle pret door even tijd nodig heeft om uit te rusten, hebben we ook goed nieuws. Onze gezellige en comfortabele accommodaties liggen op kruipafstand van zowel de pistes als de bars dus zo kan je overal snel geraken. Twijfel vooral niet te lang en ga mee met de beste club van ’t Stad en Yoonly de beste skireis van je leven tegemoet!