KINESIA GOES BACK TO THE MOUNTAINS

Join Kinesia Antwerpen in hun jaarlijkse snowtrip! Dit jaar haalden we alles uit de kast om de mafste week in de bergen te voorzien. Kinesia voorziet voor jou de beste après-ski met gratis vaten, Jägerbombs en nog tal van andere verassingen. Aangezien je in het midden van het dorpje Val Thorens verblijft, kan je ’s avonds van de ene naar de andere bar reizen om dan uiteindelijk naar je bed te strompelen.  Om helemaal up-to-date te blijven in verband met onze skireis hou je best onze Facebookpagina in het oog, want er komen nog tal van acties en verrassingen voor jullie online.

Omdat we reeds uitverkocht zijn, zullen we werken met een wachtlijst. Er vallen altijd mensen uit door verscheidende redenen en misschien kan jij zo toch nog mee! Dus als je nog een plaatsje wil bemachtigen, stuur je een mailtje naar [email protected] met de volgende info: je naam + voornaam en je groepsnaam.

SOLD OUT

Geen plaats is beter om de week van je leven te beleven dan in het prachtige en welbekende skigebied van Val Thorens in la douce France! Met 150km (600km na uitbreiding) voor je neus geschoteld, kan je jezelf de ganse dag verliezen in de Franse Alpen met prachtige vergezichten en de zekerheid op sneeuw die bovendien nog eens van de beste kwaliteit is. Het skigebied is goed uitgerust met de beste skiliften en skiaccommodatie.

De beste club van ’t stad gaat naar Val Thorens

Je hebt bij ons ook nog de mogelijkheid om voor een uitbereiding te kiezen, waarmee je aantal kilometers van 150km naar maar liefst 600km(!) skipistes gaat. Voor maar €49 (anders €79) kan je van Val Thorens verder Skiën in het grootste skigebied van de wereld, Les 3 Vallées. Door de vlotte verbindingen via talloze skiliften ben je zo in de andere valleien waar je weer op ontdekking kan gaan.  Je ziet het, bij Kinesia verwennen onze skiërs en snowboarders graag.

Uitbreiding Les 3 Vallées

Als je nog met vragen zit, aarzel niet en stel ze gerust via onze Facebook en Instagram of stuur een mailtje naar [email protected]

Senne De Schepper

Senne De Schepper

Ski-comité
Kaat Francken

Kaat Francken

Ski-comité
Robbert Arnauw

Robbert Arnauw

Ski-comité