KINESIA gaat dit jaar naar Risoul

Sneeuwliefhebbers opgelet!
Kinesia is terug met de meest epische skireis van het jaar.
Met dit jaar nog meer sneeuwplezier, nog meer après ski en nog gekkere feesten dan wat jullie reeds van ons gewend zijn. Dit jaar trekken we naar het prachtige Risoul. Voor wie tussen alle pret door even tijd nodig heeft om uit te rusten, hebben we ook goed nieuws. Onze gezellige en comfortabele accommodaties liggen op kruipafstand van zowel de pistes als de bars dus zo kan je overal snel geraken. Twijfel vooral niet te lang en ga mee met de beste club van ’t Stad en Yoonly de beste skireis van je leven tegemoet!

Een wel gekend gebied voor elke skiër en snowboarder waar zowel ervaren skiërs als beginners prima hun weg kunnen vinden. Ook qua nachtleven is dit een zeer hoog aangeschreven gebied. Après-ski bars en nachtclubs, zoals bijvoorbeeld “La Grotte du Yeti”, in overvloed zorgen ervoor dat je je geen moment gaat vervelen! Komt daar nog eens bij dat Kinesia iets speciaals in petto heeft voor zijn sneeuwfanaten namelijk elke ochtend een ontbijt in de prijs inbegrepen EN 1 pizza + 0,5L biertje per persoon voor één avond. Naast dit is er uiteraard ook nog de gebruikelijke 1000 gratis Jägerbombs, gratis vaten en een tongstrelende cantus.

Voor wie tussen alle pret door even tijd nodig heeft om uit te rusten, hebben we ook goed nieuws. Onze gezellige en comfortabele accommodaties liggen op kruipafstand van zowel de pistes als de bars dus zo kan je overal snel geraken. Twijfel vooral niet te lang en ga mee met de beste club van ’t Stad en Yoonly de beste skireis van je leven tegemoet!